TEOG Mazeret Sınavlarına Girişte Kolaylık

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 25-26 Kasım’da 8’inci sınıf öğrencilerine uygulanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ortak sınavlarına katılamayanlara yönelik düzenlenen mazeret sınavları 12-13 Aralık’ta yapılacak. 

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre, kasımda sınava girmeyen ve mazeret başvurusu yapamayanlar için veli beyanı esas alınarak, katılma hakkı verilecek.

ŞU AN İPTAL YOK
Türkiye genelinde veliler, 11 Aralık Cuma akşamına kadar okul müdürlüklerine başvurarak çocuklarının mazeret sınavına katılmasını sağlayabilecek. Geciken ya da mazeretini belirtmeyen öğrencilerin başvuruları da kabul edilecek. Sorunlu bölgelerde valilikler gerek duyarsa güvenlik nedeniyle sınavların iptal edilmesi yönünde karar vererek, bakanlığa bildirecek. Ancak şu an için sınavların iptali söz konusu değil.

Yorumlar

  1. Teogda türkçe dersinde optik forma imza atmayı unutan bir arkadaşım var.Sorun çıkarmı?Çıkarsa ne gibi sorunlarla karşılaşır?Ne yapması gerekiyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ONUR:
      Herhangi bir sorun olmaz. Ama yine de okulunuzdan bilgi alabilirsiniz.

      Sil

Yorum Gönder

1.SORU VE YORUMLARA MUTLAKA ADINIZI YAZINIZ.
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Bu blogdaki popüler yayınlar

Liselerin Taban Puanları Nasıl Belirlenir? -Önemli Yazı-

Fen Liselerinin 2013-2014 Taban Puanları (Tüm Fen Liseleri)

TEOG'da Yüzdelik Dilime Göre Sıralamamızı Nasıl Buluruz?