Nakiller İçin Boş Kontenmjanların Duyurulma Tarihleri

TEOG yerleşemeyen adaylar için Boş kalan kontenjanlar büyük önem taşıyor. Hatta istediği yerler olmayanlar riske girerek Boş kontenjan bekleyerek yerleşmeyi bekliyor. Peki 2016-2017 TEOG boş kalan kontenjanlar hangileri.

 

TEOG yerleşemeyen adaylar için Boş kalan kontenjanlar büyük önem taşıyor. Hatta istediği yerler olmayanlar riske girerek Boş kontenjan bekleyerek yerleşmeyi bekliyor. Peki 2016-2017 TEOG boş kalan kontenjanlar hangileri.
TEOG sınav sonuçlarının açıklanması sonrasında binlerce öğrenci boş kalan kontenjanları merak eder oldu. Bu sebeple TEOG kontenjanlarına göre hangi okul ne kadar boş kontenjan var sorusunun yanıtı aranacak. Öğrenciler için mutlu olunabilecek bir haber olan TEOG boş kontenjan ilanları hangi okullar
ne kadar boş kontenjan alacak cevabı gelmesinin tarihi verildi. Buna göre TEOG'da sonuçlar ilan edildikden sonra boş kontenjanlar ilan edilecek.
TEOG 2016-2017 YERLEŞTİRME TAKVİMİ!
15 Ağustos: Boş kontenjan ilanı
15-19 Ağustos: 1. Nakil Dönemi
19 Ağustos: 1. Nakil Sonuçları
22-26 Ağustos: 2. Nakil Dönemi
26 Ağustos: 2. Nakil sonuçları
29 Ağustos-2 Eylül: 3. Nakil Dönemi
2 Eylül: 3. Nakil sonuçları
TEOG sınav sonuçları 11 Ağustos ilan edildikden sonra 15 Ağustos'ta boş kontenjanlar ilan edilecek. 1. Nakil dönemi kayıtları 15 Ağustos - 19 Ağustos tarihler iarasında yapılacak. 19 Ağustos 1. nakil sonuçları ilan edilecek. 22 Ağustos ve 26 Ağustos tarihleri arasında 2. nakil dönemi başlayacak ve 26 Ağustos tarihinde 2. nakil sonuçları ilan edilecek. Son nakil sonuçları 2 Eylül 2016 açıklanacak ve 29 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında son kayıtlar alınacak.

Yorumlar

  1. Iyi günler hocam anadolu lisesinden fen lisesine nakil oluyormu 9. Sinifta

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ESRA:
      Anadolu lisesinden fen lisesine nakil 10.sınıf sonuna kadar yapılabiliyor. Ancak 11.sınıftaki bir öğrenci fen lisesine nakil olamaz.

      Sil

Yorum Gönder

1.SORU VE YORUMLARA MUTLAKA ADINIZI YAZINIZ.
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Bu blogdaki popüler yayınlar

Liselerin Taban Puanları Nasıl Belirlenir? -Önemli Yazı-

Fen Liselerinin 2013-2014 Taban Puanları (Tüm Fen Liseleri)

TEOG'da Yüzdelik Dilime Göre Sıralamamızı Nasıl Buluruz?